2015 m. vasario 27 d., penktadienis

2015 m. vasario 27 d., penktadienis

Visi mes turėjome pradžią, visi mes susidūrėme akis į akį su sunkumais, prieš kuriuos sutelkę jėgas kovojome, visi mes mėgstame pienišką šokoladą ir bandelės, visi mes žmonės tokie patys paprasti su visais pliusais ir minusais. Taip tiesa, kad nereikia save lyginti su niekuo kitu, tačiau turėtumėme suprasti, jog jūs esate ne vieni, kuriems kažkas nesisekė ir nesiklostė visuomet taip, kaip troškote. Puikiai atsimenu savo kiekvieną dieną, kuomet suvalgydavau kažką netinkamo arba aplankydavo toks tinginys, kad rankos nekildavo kažko imtis, tačiau visuomet po tokių dienų pabusdavau su nauja jėga, nusiteikusi padaryti dar daugiau, nesustoti ir eiti pirmyn. Dar dabar retkarčiais pasiimu laisvą dieną, kada leidžiu sau valgyti viską: traškučius, saldainius, sausainius, ir kaskart suprantu, kad man šie dalykai niekada nebus skanesni už maistą, kurį valgau dabar, tiesiog kartais kaip mažas vaikas pasiduodi pagundai pabandyti tai, kas neleidžiama, tačiau po to supranti, kad ne toks tas vaisius saldus, kaip atrodo. Tai žavi, tai skatina suprasti, kad aš pasikeičiau, kad tai nebėra savaitinis nuotykis nuo pirmadienio iki kito, tai tampa ir yra mano gyvenimo būdas, kurio nebesinori keisti, su kuriuo susidraugavau ir su kuriuo tapome geriausiais draugais. Linkiu visiems patirti kažką panašaus, nes tai nuostabu ir neapsakoma žodžiais. Niekada nesustokite, nes tik pradžia yra sunki, o toliau tai tampa jūsų neatskiriama dalimi. 

Šiandien leidžiu sau sveikuoliškai smaližiauti prieš treniruotę. Neginčijamas faktas, kad treniruotė tampa efektyvesnė, kuomet užkrauname save energija slypinčia angliavandeniuose, o šis desertas būtent tuo ir naudingas. Be to, puiki alternatyva sutaupyti išlaidas brangiems riešutų sviestams. Namų sąlygomis gamintas sviestas, žinoma, ne toks skanus kaip įprastas, tačiau tikrai riešutinis ir tinkamas naudoti tomis pačiomis funkcijoms. 

RIEŠUTŲ SVIESTAS

- 40 g. migdolų riešutų
- 1/4 banano
- 1 valgomas šaukštas karšto vandens

Riešutus susmulkinkite iki miltelių pavidalo, kuo smulkiau tuo geriau, taigi negailėkite tam laiko. Būtent aš tai darau su elektriniu smulkintuvu arba blenderyje. Susmulkinę riešutus įdėkite kitus ingridientus ir vėl viską išmaišykite iki vientisos masės.

Tepkite ant banano, užbarstykite chia sėklų, kokoso drožlių bei smulkinto juodojo šokolado gabalėlių. Gero savaitgalio!




1 komentaras:

  1. O Chia sėklos yra būtinos, ar galima pakeisti kokiomis kitomis sėklytėmis arba nedėti išvis jokių? :)

    AtsakytiPanaikinti