2015 m. vasario 5 d., ketvirtadienis

2015 m. vasario 5 d., ketvirtadienis

Nors šiuo metu skundžiuosi laiko stoka, tačiau sveiko maisto gaminimui visada stengiuosi jo atrasti. Dažnai sulaukiu klausimų, ką valgyti pusryčiams, pietums ar vakarienei. Jau turbūt pastebėjote, kad rytais renkuosi įvairias košes su vaisias arba baltyminius lietinius. Na, o pietumis dalinuosi retai, kadangi šis maistas dažniausiai keliauja su manimi į paskaitas ir yra paruoštas dėžutėse. Didžiausias klaustukas, ką gi aš renkuosi vakarienei? Nors kalorijų neskaičiuoju, tačiau anaiptol vakarais renkuosi baltymų praturtintą maistą. Tikiu, kad daugumai iš jūsų sunku išsirinkti tinkamą patiekalą būtent paskutiniam valgymui, taigi stengsiuosi, kuo dažniau dalintis vakarienės idėjomis, kuri bus skani visiems ir galiausiai nereikalaus didelių išlaidų. 

BALTYMŲ PILIS

- 5 šaukštai liesos grūdėtos varškės (galite naudoti ir paprastą, tačiau naudokite mažiau skysčio, kadangi galite gauti labai skystą masę);
- 0.25 - 0.5 ml. lieso pieno (alternatyvos: soya, migdolų pienas);
- 5 šaldytos avietės;
- 2 šaldytos braškės;
- 4 ryžių paplotėliai. 

Visus ingredientus, išskyrus ryžių paplotėlius, sumaišykite blenderyje iki vientisos masės. Tepkite gautą mišinį ant ryžių paplotėlių ir statykite namelį arba patiekite po vieną. Skanaus!
P.S. būtų malonu, kad pabandę mano receptą atsiųstumėte atsiliepimus į INSTAGRAM direct ar email: kasparaitytgreta@gmail.com Taip pat laukiu jūsų idėjų, ką norėtumėte skaityti ir kokią informaciją gauti mano blog'e. Būsiu labai dėkinga!

Gražus ar niūrus bus rytojus priklauso nuo jūsų. Niekas neateina savaime. Dėl pergalių ir svajonių reikia dirbti, aukoti savo laiką bei atsisakyti vienokių ar kitokių dalykų, tačiau lazda turi du galus ir viso to kaina - jūsų asmeninė laimė. Tiesa, kiekvienas turime "tų dienų", kuomet nesiseka kaip tyčia, tačiau tai nereiškia, kad jūs turite pasiduoti. Įsikabinkite į savo tikslą ir nepaleiskite jo nuo šios akimirkos, nes rytoj jūs busite viena diena arčiau savo svajonės išsipildymo. To jums ir linkiu: gražesnio rytojaus, kuriame jausitės laimingi!

Su meile,
GRETNESS


6 komentarai:

  1. Atsakymai
    1. Ak, kad žinotumėt, kaip gerą skaityti tokius komentarus. Ačiū! :)

      Panaikinti
    2. O, kad tu žinotum, kaip malonu skaityti tavo postus :))

      Panaikinti
  2. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Na Gretute, neatsilaikiau ir aš. Žinau kaip smagu gauti komplimentus paskatinimus ir pan. Jau ilgą laiką stebiu tave bei Inga instagrame. Jūs tikrai nerealios bei esat mano įkvėpimas ir.motyvacija ačiū jums, o ypač tau, nes tavo mitybos idėjos tobulos ypač tuomet kai esu pamišus dėl saldumunų tik tavo dėka randu jų pakaitalus :)) pati stengiuosi sveikai maitintis bei sportuoti. O pasiektais rezultatais būtinai pasidalinsiu! :)) Be galo ačiū tau bendravarde už motycacija! 😊✌

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Skaitau ir šypsausi, kiek žodžiuose nuoširdumo ir šiltumo. Tai suteikia man didelę motyvaciją nenustoti daryti tai, ką darau! Labai tau ačiū :) Lauksiu tavo rezultatų!

      Panaikinti