2015 m. vasario 6 d., penktadienis

2015 m. vasario 6 d., penktadienis

Sulaukiu labai daug jūsų laiškų, kuriuose prašote pagalbos bei tikitės iš manęs sulaukti stebuklingo recepto, kaip greitai ir lengvai atsikratyti nereikiamų kilogramų, įgauti pilvo presą, padailinti kojas ir tapti tuo, kuo norite po kelių savaičių sunkaus darbo. Jaučiu pagarbą kiekvienai iš jūsų ir nenuvertinu nei vienos, jūs kiekviena padarėte pradžią, bet pradžia nesudaro laimėjimo. Pradžia tai sunkiausia kelio vieta, tačiau ne pusiaukelė, ne kalnelis kurį peržengę pamatysite finišą. Nei viena didi pergalė nėra paremta vien tik pradžia, be pradžios dar yra daug punktų, kuriuos reikia nusiteikti įveikti. Norint pasikeisti visų pirma privalote pradėti keistis iš vidaus. Turite dirbti su savimi, turite domėtis, turite skaityti, turite suprasti, kad svarbiausia yra ne jūsų išorė. 
Vis dažniau bendraudama su įvairaus amžiaus merginomis imu pastebėti, kad grožis - tai labai mažas gyvenimo vienetas, į kurį nereikėtų susikoncentruoti ir pateikti jo kaip kažkokį privalumą. Tiesa, kad prieš metus laiko mano mąstymas buvo visai kitoks ir nesiginsiu, kad neklijavau blakstienų, nedažiau plaukų ar nenaudojau makiažo. Tuo tarpu šiandien aš vaikštau nuolat susirišus plaukus, norėdama atgauti savo gražią natūralią spalvą, vien dėl to, kad kažkada padariau klaidą iš paiko tikslo įtikti visiems. Mūsų galvose dažnai nusistovi stereotipai, kad aš negraži, aš per prasta, man reikia tą ir tą keisti, kad patikčiau kitiems, kad kiti man pasakytų komplimentą, kuris skambės "O kokios tavo gražios akys su lęšiais", "O kokie gražūs tavo plaukai", "O kokia graži tavo veido oda" ir "Koks gražus tavo makiažas", tačiau ar visa tai yra tavo? Ar tau smagu sulaukti komplimentų, kurie taikomi išties ne tau, o šiandieninėmis technologijomis grožio industrijoje. Jokiu būdu nesakau, kad nereikia dažytis, kad reikia būti visada susišiaušusiai, kaip neseniai išlipus iš lovos, pabrėžiu atvejus tuos, kurie kartojasi nuolatos, kuomet troškimas keisti savo išorę peraugą į ligą, kuomet sau tampame nebegražūs, ką bedarytumėme, nes visada IEŠKOME savyje trūkumų, kadangi nesame tokie kaip toji mergina instagram, kaip ta žvaigždė, kaip tas žmogus iš plakato. 
Būtent dėl šios priežasties būtina suprasti, kad darydami pasikeitimus pirmiausia juos darome viduje. Nesvarbu, kiek daug makiažo jūs naudosite, kiek svorio jūs atsikratysite, kiek plaukų kuokštų prisisegsite, jūs niekada nebūsite 100 procentų gražūs, jei žinosite, kad jūsų vidus nesveikas, purvinas ir nelaimingas. Mano darbas su savimi prasidėjo prieš metus. Mažais žingsneliais ėmiau susistatyti savo prioritetus, ėmiau suprasti, kad manęs niekas nemylės, jei pati nemylėsiu savęs, jei pagaliau nedarysiu to, ko noriu aš, o ne kiti. Kuomet išugdžiau pasitikėjimą ir meilę sau, kuomet nebandžiau perlipti savo galimybes ir spausti iš savęs viską prievarta, tada mane aplankė pasikeitimų metas. Tuomet pažvelgiu į sportą kaip į atsipalaidavimo priemonę, į sveiką mitybą kaip į gyvenimo būdą, o ne laikiną atsitiktinumą, kurį mesiu, kada išryškės pirmasis pilvo preso kvadratėlis. Tokia kokia esu šiandien mane suformavo ne tik sveika mityba bei sportas, bet ir mano vidinės pusės pasikeitimas. 
Pasaulyje yra įvairių žmonių, kurie siekia skirtingų tikslų. Nebandau savo gyvenimo stiliaus primesti visiems, tačiau dalinuosi savo patirtimi, o jei sekate mane norėčiau, jog suprastumėte, kad kitokios manęs nebus, neapsimesiu tuo, kuo nesu. Jei norite greitų rezultatų kreipkitės į tuos dietologus, kurie sudarys jums "maisto" planą, kaip numesti svorio per dvi savaites, jei norite tapti fitneso modeliu ir užlipti ant scenos kreipkitės į sporto trenerius, jei norite, kad kas nors įvertintų jūsų figūra, būtinai nueikite pas tuos specialistus, kurie turi tam tikras technologijas ir įvertins jūsų proporcijas, nustatys riebalų, raumenų mases. Visada yra alternatyvos ir pasirinkimai. Kiekvienas atlieka savo darbą. O aš dalinuosi ne darbu, o hobiu, kurio tikslas motyvuoti, papasakoti taip kaip darau AŠ, o ne kaip daro kiti. 

Valgysite sveikai jūsų organizmas jus apdovanos, nematomai, tačiau jaučiamai
Judėkite jūsų kūnas mylės jus
Gerai išsimiegokite jūsų oda ims šviesti
Gerkite vandenį ir jausitės energingesnis 
Sekite GRETNESS, nes aš dalinuosi mintimis jūsų gražesnei sielai!
Paprasti dalykai, kurie padaro gyvenimą kitokį - geresnį nei vakar!

Šiandien buvau be galo pasiilgusi savo baltyminių miltelių lietinių, taigi tik grįžus iš paskaitų mečiau visus darbus ir skubėjau į virtuvę jų pasigaminti. Nors jų skonis visada nuostabus, tačiau šiandien jie įgavo kažką naujo ir šviežio. Niekada nemaniau, kad tokie maži ir atrodo nesuderinami dalykai gali maistui suteikti tokį skonį. Taigi sutepiau juos paprastu, natūraliu liesu jogurtu, perlenkiau pusiau, užpyliau truputėlį medaus ir patiekiau su uogomis bei keletą riešutų. Neginčijamai jogurtas dabar bus mano mėgstamiausia uogienė!
P.S. Jei norite pasigaminti baltyminius blynelius INSTAGRAM profilyje esu patalpinus viename iš postų receptą, taigi paieškokite. Būtent šitie yra iš PROTEIN PANCAKES baltyminių miltelių. 

Gero savaitgalio!


O čia nuotrauka visiems abejojantiems, kad neva mano nuotraukos iš interneto. Visos nuotraukos priklauso man ir aš neketinu kažkuo apsimetinėti. Žinau, kad pastaruoju metu daug Instagram veikėjų jus nuvylė, tačiau aš sąžininga ir to pačio tikiuosi iš jūsų. 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą