2015 m. vasario 1 d., sekmadienis

2015 m. vasario 1 d., sekmadienis

Sekmadienio rytas prasideda gaiviu smoothie, kuris suteiks energijos dienos pradžiai. Svarbu žinoti, kad pusryčius suvalgyti reikėtų pusvalandžio laikotarpyje nuo pabudimo. Puikiai savijautai išlaikyti stenkitės pusryčius valgyt visuomet panašiu laiku taip sukurdami organizmo harmoniją. 
Rytais sportuojate? Nepamirškite, jog tuomet pusryčius turėtumėte suvalgyti prieš 1-1.5 valandos. Geriausias pasirinkimas prieš treniruotę angliavandenių praturtinti produktai. Neapkraukite organizmo baltymais, kadangi šie yra kur kas ilgiau virškinami ir treniruotės metu jausitės sunkūs, gali supykinti. Angliavandeniai vartojami prieš sportą suteiks jums daugiau energijos, taigi sudeginsite daugiau kcal, tapsite ištvermingesni.

MĖLYNIŲ SKONIO SMOOTHIE


- apie 1 stiklinę šaldytų mėlynių
- 5 šaldytos braškės
- sauja mango gabalėlių
- pusę banano
- dvi saujos špinatų
- pusę stiklinės vandens


Viską sudedame į blenderį ir išmaišome. Galima pagardinti bananais, kokoso drožlėmis ir mėlynėmis. Štai ir jūsų geros dienos užtaisas telpantis į vieną stiklinę!

Na, o pabaigai noriu priminti: kuo sunkesnė pergalė, tuo didesnis laimėjimo džiaugsmas! Nesibaiminkite sunkaus darbo, nes viską, ką darote, tai aukojatės dėl savo laimės, džiaugsmo ir tikslo įgyvendinimo. Šiandien ta diena, kuomet galite įkvėpti šviežio oro pliūpsnį, kuris įneš į jūsų gyvenimą pasikeitimų: sveikų ir naudingų jūsų organizmui. 

2 komentarai:

  1. Džiaugiuos, kad pradėjai kurti blog'us. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai malonu ir gera girdėti, kadangi kiekvienos iš jūsų nuomonė man yra labai svarbi! Ačiū :)

      Panaikinti